Potentialul unei activitati depinde in mare masura de cantitatea si calitatea resurselor alocate. Resursele logistice si tehnice de care dispunem sunt in masura sa ajute la indeplinirea cu succes a tuturor proiectelor in care ne implicam.

Servicii complete

Avand o dotare logistica si tehnica bine pusa la punct si o acoperire teritoriala in continua extindere, Indeco poate asigura servicii complete pentru o gama larga de deseuri cu rezultate maxime in privinta valorificarii deseurilor si reintroducerea acestora in circuitul productiv, sub forma de materii prime.

Acoperire nationala

Indeco asigura serviciile sale in toate zonele tarii, atat prin punctele proprii de lucru (deschise in Pleasa – Prahova, Popesti – Ilfov, Zadareni – Arad, Ortisoara – Timis, Cluj), cat si prin parteneri agreati.

Eficienta logistica si tehnica

Utilaje si echipamente de manipulare si transvazare (motopompe, motostivuitoare) - mijloace de transport: autocamioane si autocisterne cu capacitati de incarcare cuprinse intre 5 si 35 de tone, autoutilitare de mic tonaj, autocamioane abroll, autovidanje de capacitati 5 si 12 mc - echipamente si dotari specifice lucrarilor de ecologizare (autovidanje, utilaje multifunctionale, echipamente de spalare si decontaminare etc) - echipamente si instalatii pentru procesarea deseurilor (tocatoare, prese compactoare, instalatii procesare uleiuri uzate si deseuri apoase contaminate) - capacitati de stocare de diverse volume (rezervoare, containere abroll, recipienti tip IBC etc)

Potential si solutii complete Indeco pentru deseuri

Instalatie tratare deseuri lichide apoase contaminate cu diverse substante periculoase

Complet automatizata, bazata pe o tehnologie avansata, elimina in totalitate poluantii (metale grele, produse petroliere, compusi organici volatili, diverse substante chimice). Poate procesa o gama larga de deseuri cum ar fi emulsii uzate, lichide de spalare, diverse solutii apoase si orice deseu cu un continut mare de apa rezultat din diverse activitati industriale..

Potential si solutii complete Indeco pentru deseuri

Instalatie procesare uleiuri uzate

Mobila si usor de utilizat, imbunatateste profund calitatea uleiurilor uzate procesate, permitand reintroducerea lor in circuitul industrial sau folosirea acestora ca materie prima in industria petroliera. Permite tratarea unei game largi de uleiuri reziduale incepand de la cele cu un inalt grad de uzura, cum ar fi uleiurile auto sau uleiurile folosite in tratamente termice, si terminand cu cele care sunt mai usor afectate in urma utilizarii, cum ar fi uleiurile hidraulice, de turbina sau transformatoare.

Potential si solutii complete Indeco pentru deseuri

Linie reciclare deseuri plastice

Are in dotare echipamente de ultima generatie, care asigura reciclarea multor categorii de deseuri (ambalaje, deseuri din industria auto etc.) ce au in compozitie diverse tipuri de plastic (PE, PET, PVC, PP). In urma procesarii rezulta materie prima de inalta calitate ce va fi utilizata in productia unei linii extinse de obiecte din plastic.