Colectarea
Deșeurilor


COLECTAREA implica maxima atentie si responsabilitate. De aceea acordam clientilor nostri atat suportul documentaristic (caracterizarea si incadrarea deseului conform legislatiei in vigoare, intocmire documentatie specifica, realizarea diverselor raportari cerute de autoritati etc.), cat si tehnic-logistic (amenajare spatii de depozitare, solutii pentru stocare si manipulare, etichetarea deseurilor etc.)

Transportul
Deșeurilor


TRANSPORTUL se realizeaza cu mijloace auto si personal specializat si autorizat pentru transportul deseurilor. Detinem un parc auto care poate deservi orice solicitare de transport a deseurilor indiferent de natura lor, cu respectarea reglementarilor legale in vigoare privind transportul de deseuri pe teritoriul Romaniei.

Depozitarea
Deșeurilor


DEPOZITAREA se face in spatii special amenajate in acest sens. In functie de tipul si compatibilitatea deseurilor, acestea sunt stocate temporar in depozitele noastre pentru a fi ulterior sortate, pregatite si apoi procesate in vederea reciclarii sau valorificarii.

Procesarea
Deșeurilor


PROCESAREA este o operatiune complexa si foarte importanta in circuitul deseurilor. Aceasta consta intr-o multitudine de operatiuni (sortare, ambalare, tratare, inertizare, neutralizare, manipulare etc.) care se fac in functie de destinatia finala si tipul deseului.

Valorificarea
Deșeurilor


VALORIFICAREA este poate cea mai importanta etapa din viata unui deseu. Odata ajuns aici, un deseu poate deveni o sursa de energie sau o materie prima pentru diverse procese industriale si nu numai.

Eliminarea
Deșeurilor


ELIMINAREA se aplica deseurilor care nu au putut fi valorificate in nici un fel, in conditii de maxima siguranta, prin incinerare sau prin depozitare finala in depozite de deseuri amenajate si autorizate in acest sens.

Deseuri colectate in vederea valorificarii sau eliminarii

Indeco poate prelua o gama larga de deseuri cum ar fi: deseuri lichide apoase, solutii de spalare, emulsii uzate, slamuri si namoluri industriale, deseuri de ambalaje, deseuri de vopsele, lacuri si asimilate, deseuri din industria auto, metalurgica, chimica, a cauciucului, uleiuri uzate si alte deseuri de natura petroliera, deseuri din procese termice, deseuri din constructii, deseuri cu continut de PCB, solventi uzati, solutii acide sau bazice uzate, deseuri reciclabile (hartie, plastic, metale, cauciuc, sticla etc.)

Servicii profesionale pentru protectia mediului

Ecologizari situri contaminate, utilaje, instalatii, rezervoare

Monitorizare factori de mediu

Consultanta specializata pentru protectia mediului

Caracterizare deseuri si analize de laborator

Suport logistic si tehnic specializat

TotalREC - Un serviciu inovator conceput de Indeco

Este un serviciu integrat, adresat in special atelierelor si reprezentantelor auto, care include colectarea, transportul, procesarea si valorificarea intr-o proportie de peste 95% a tuturor deseurilor rezultate din activitatea unui service auto. Noutatea in cadrul acestui pachet este capabilitatea de a prelua absolut toate tipurile de deseuri generate si orientarea acestora intr-o mare proportie catre reciclarea si valorificarea lor si mai putin catre procedeele clasice de incinerare sau depozitare permanenta.